SEO + Copywriting

"Utilitzem robots per parlar amb persones"

Optimitza la pàgina web per aparèixer a les primeres posicions de Google i crear autoritat de marca.

A més, gràcies al copywriting, o escriptura persuasiva, aconseguirem treure profit al trànsit orgànic de la nostra web per a la captació de leads (clients potencials) o nous clients.

> El temps mínim per poder treballar una estratègia de SEO és de 6 mesos. Sempre fem entrega dels informes d’analítica.

PREGUNTS FREQÜENTS

L’estudi bàsic de SEO té un preu de 47€, en cas que després contractis el servei de SEO per a la teva pàgina web, et tornem íntegrament el seu import, consegüent l’estudi SEO gratis.

SEO són les sigles de Search Engine Optimization que fa referència al sistema doptimització per a motors de cerca com Google.

A FunnelPress apliquem les millors tècniques del SEO on-page i off-page per a l’optimització de la teva pàgina web.

El copywriting és una tècnica d’escriptura persuasiva destinada normalment a vendre.

Les tècniques de copywriting són molt variades i quina usem dependrà de l’objectiu del teu projecte, però sens dubte farà que els teus textos captin l’atenció de l’usuari perquè dugui a terme l’acció que desitgem que faci.

¡Definitivament sí!

No et servirà de res invertir en una pàgina web si ningú no l’arriba a veure o si qui arriba se’n va en no trobar el que busca.

Els resultats orgànics s’aconsegueixen en un període de temps de 6 mesos a un any. Sempre es poden millorar els resultats i agilitzar-los amb campanyes de pagament per a cercadors o dissenyant funnels de vendes específics.

Mitjançant eines com Google Analytics. Si voleu un informe de resultats més ampli amb una explicació de cada punt destacable, es pressupostarà a part.

El SEO que inclouen els “packs” és un SEO bàsic que serveix per ser indexat pels cercadors com Google gràcies als metatítols i metadades.

El SEO optimitzat utilitza tècniques professionals per aconseguir posicionar paraules clau molt estudiades perquè a poc a poc qualsevol persona que busqui alguna cosa relacionada amb la teva pàgina pugui trobar-te als primers resultats.

Si vols estar a les primeres posicions de Google, sens dubte necessites aquest servei.

No hem respost la pregunta?