Xarxes socials

El teu aparador al món digital

A Funnelpress® ens encarreguem de generar contingut de valor per a emprenedors i empreses.

Crea la teva comunitat i aconsegueix els objectius de màrqueting digital de la teva marca.

Utilitzem tècniques de Copywriting, SEO, Vídeo i disseny gràfic.

Creem i monitoritzem per assolir millors resultats.

Les teves xarxes socials professionals, sense necessitat de perdre temps ni fer un esforç extra innecessari.

T’entreguem un informe mensual amb les analítiques de xarxes i els resultats obtinguts.

Estratègies i gestió de Xarxes Socials:

Dissenyem el teu pack

Realitzem un estudi previ del projecte per entendre les necessitats de la teva empresa i identificar el perfil de públic objectiu a què ens dirigim. Analitzem el sector de la marca i la seva competència amb tècniques especialitzades i dissenyem una estratègia de mitjana social.
Dissenyem un funnel de vendes a xarxes socials que et permeti augmentar la captació de leads i les vendes de la teva pàgina web.

Calendari editorial digital

Segons els objectius mensuals del teu negoci, dissenyem les propostes de contingut. Estudiem quin és el millor dia per publicar el contingut i aprovam el calendari.

Disseny de contingut

Combinem contingut d'estoc i disseny gràfic amb material audiovisual de l'empresa per crear el contingut que diferenciarà els vostres perfils de la competència.
Utilitzem eines professionals per a la creació del contingut audiovisual. (Adobe Creative)

Preparem el text

Redactem els textos amb tècniques del copywriting i l'escriptura persuasiva.
Pensem en la teva audiència per generar resultats.
Fem un estudi dels CTA òptims per assolir els objectius de màrqueting digital.

Resum mensual

Treballem per aconseguir els objectius pactats, per això t'entreguem un informe amb els insights de xarxes socials i basant-nos en aquestes, dissenyem l'estratègia social mitjana del següent mes.

PREGUNTS FREQÜENTS

Les estratègies i la gestió de xarxes socials fan referència al disseny de l’estratègia de comunicació dels canals socials de la teva marca i al desenvolupament d’aquesta de principi a fi.

El servei de community management, també contractable, és quan un dels nostres professionals s?encarrega d?interactuar amb la comunitat: respondre missatges privats, missatges de les publicacions, interactuar amb les opcions no programables i guanyar així el compromís de la seva audiència. (engagement).

Tenim 4 packs de 3, 6, 9 i 12 posts mensuals per a Instagram.

Per a qualsevol altra xarxa social, recomanem que t’agendeixis una primera sessió gratuïta en aquesta mateixa web per poder adaptar els nostres serveis i tarifes a les teves necessitats.

Els paquets d’Instagram combinen el contingut d’estoc i el disseny gràfic amb imatges proporcionades per l’empresa per crear el contingut que s’adapti més als objectius de l’empresa.

Inclou el disseny de l’estratègia de social media, la creació del calendari editorial digital, el disseny gràfic dels posts, els textos amb tècniques d’escriptura persuasiva i copywriting i l’informe mensual dels insights de social media.

Sí! Dupliquem el contingut que es comparteix a Instagram a Facebook.

Si es vol contingut exclusiu per a Facebook, es pressupostarà a part.

Fem estratègies i gestió de les xarxes socials Linked In, Youtube, Pinterest, TikTok, Google My Business, Blog i Twitter.

Sí! Un dels serveis que oferim és la creació de contingut audiovisual per a xarxes socials.

Si t’agradaria contractar aquest servei, agenda una sessió gratuïta per tenir un primer contacte i entendre què és el que necessites i així oferir-te el millor servei que tenim adaptat a tu.

No, un dels valors de FunnelPress® és la llibertat. Per això podràs cancel·lar amb total llibertat en qualsevol moment el servei de gestió de xarxes socials, avisant abans del dia 15 del mes anterior.

Tota la gestió d’aquests posts és a càrrec nostre. Un cop aprovats els dissenys i escrits, procedirem a programar el contingut els dies òptims per aconseguir els teus objectius.

Sí, el grau de col·laboració amb l’agència ho decideixes tu. Si vols rebre els posts i aprovar-los abans que els programem i publiquem, te’ls farem arribar a través del correu electrònic o el canal que et sigui més còmode.

Som com un treballador més de la teva empresa, tu decideixes!

Sí. Cada mes rebràs per correu electrònic un vídeo resum dels resultats mensuals de les publicacions contractades, ben explicat per part del nostre equip perquè entenguis aquells punts més importants a tenir en compte.

És fonamental entendre que tota gestió en xarxes socials requereix una preparació i planificació prèvia molt treballada. Per això, el contingut pactat per a un mes s’haurà de publicar aquest mes i no un altre. Si el client no ens fa arribar la informació per completar un contingut, aquest contingut es perd.

Les reunions mensuals es faran per ZOOM, en format virtual i en directe.

No hem respost la pregunta?